Förändringar

Kände att det var dags att byta ut lite bilder i bloggen, så nu ser det annorlunda ut. Kanske är dags att byta ut bakgrunden också men har inte hittat någon bra bild än. Börjar tröttna på att se vår vardagsrumstapet även här...

Även på hemmaplan börjar det hände lite saker. Agnes rullar allt smidigare från mage till rygg, fort går det också. Men åt andra hållet har hon inte vänt sig än så länge. Men fötterna har hon i alla fall hittat! Tar tag i dem så fort hon ligger ned eller på skötbordet. Snart hamnar de väl i munnen också.

Nu vacknade nyss Agnes och var ledsen, men somnade om fort i alla fall. Vilket leder till nästa förändring...

Agnes har börjat använda napp! Äntligen!!! Det betyder att hon kan somna om man bara håller henne i famnen, i barnvagnen (!) eller som jag precis gjorde nu - bara lade en hand på hennes rygg och sjöng en vaggvisa. Så skönt att slippa vagga henne eller amma till sömns, vilket var de enda metoderna som tidigare funkade. 3,5 månads kämpande från vår sida är över och jag tror vi allihopa drog en lättnads suck. Även Agnes kommer till ro så mycket snabbare och verkar äntligen ha accepterat läget. Envisast vinner..?

Och nu kom Anders äntligen hem från jobbet och är ledig i tre dagar. Härligt!

Kommentarer
Postat av: My

Grattis Jenny på din dag! Hoppas ni har det bra, vi ses snart! /Kram My

2010-09-15 @ 12:50:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0