Februari

Jo, jag vet att det är ont om uppdateringar på den här bloggen men visst lever vi! Har däremot lite dataproblem och har därför ingenting att blogga ifrån. Sen så försvinner dagarna alltför fort, jag jobbar numera heltid i Sthlm och Anders är hemmapappa. Ombytta roller!

Agnes växer så det knakar och har hunnit bli 9 månader nu. Hon krypar numera (med ena benet rätt ut och det andra under sig, lär fånga det på bild nångång), hon reser sig upp om hon hittar något stabilt att hålla i, äter som en häst och är otroligt mammig om kvällarna när jag kommer hem. Bästa stället att sova på är såklart mittemellan mamma och pappa, då kan en jordbävning ske utan att hon skulle vakna. Fanny (hunden) är bästa kompisen som man gärna släpper ned lite smörgåsrån till och roligaste leken är tittut, då skrattar hon tills hon kiknar.

Ska försöka uppdatera bättre i fortsättningen! Här kommer en bild som jag har kämpat med för att få in i bloggen, från promenad i förmiddags med en glad liten skrutt i barnvagnen.


Ser ni tanden? En till är på väg upp alldeles bredvid!

RSS 2.0