Börja gå

"Lilla" Agnes har tagit sina första steg på egen hand! I söndagskväll var vi hemma hos mina föräldrar och åt den tradionella söndagsmiddagen och Agnes ställer sig upp vid en dörröppning, ser nånting hon vill ha och börjar helt enkelt gå mot det. Tror att hon inte riktigt förstod vad hon gjorde och hon satte sig ned igen efter 3-4 steg. Alla som var i rummet pekade och hejade på henne. Nu har hon fortsatt ta småsteg lite då och då. Snart springer hon väl! ;) 

Vår lilla busunge!








Sockerchock

I helgen firade vi Agnes födelsedag och hade stort tårtkalas för släkt och vänner. Hon blev verkligen uppvaktad och fick mängder av fina presenter. 

På sin första födelsedag lär man ju få äta sin första tårtbit, och självklart fick Agnes smaka av sin rosa prinsesstårta. Tycker att jag har hört att de flesta ett-åringar inte är så intresserade av att äta tårtan även om de erbjuds, de kladdar mest runt lite och leker istället. Men inte Agnes! Hon älskade tårtan, åt på egen hand upp varenda liten smula och ville sen ha min bit också... Men jag förstår henne, den var supergod!

Här kommer lite bilder på födelsedagsbarnet och kalaset (kom på att jag lär fota presenterna också, visar bara en bråkdel här).






 
  


 

Grattis Agnes!

Stort grattis till vår dotter Agnes som idag fyller 1 år! Det firar vi med tårtkalas och massor av presenter!



http://familjeannonser.gavletidningar.se/ContentShowAd.aspx?cgProductId=4574009&familySearchEventArgs=AAEAAAD_____AQAAAAAAAAAMAgAAAEZGYW1pbGplYW5ub25zZXIsIFZlcnNpb249MS4wLjAuMCwgQ3VsdHVyZT1uZXV0cmFsLCBQdWJsaWNLZXlUb2tlbj1udWxsBQEAAAAVZmFtaWx5U2VhcmNoRXZlbnRBcmdzCAAAAAxteVNlYXJjaE1vZGUYTXlzZWFyY2hWYWx1ZURETENhdGVnb3J5GE15c3NlYXJjaFZhbHVlRERMUHJvZHVjdBVNeXNzZWFyY2hWYWx1ZURETFNwb3QMbGJsRGF5T3JXZWVrCG15U2VhcmNoEm15UmFkaW9CdXR0b25WYWx1ZRtteVNob3dNb3JlSW5MaXN0UmFkaW9CdXR0b24EAAABAQEAACRmYW1pbHlTZWFyY2hFdmVudEFyZ3MrZW51bVNlYXJjaE1vZGUCAAAACAgICAIAAAAF_f___yRmYW1pbHlTZWFyY2hFdmVudEFyZ3MrZW51bVNlYXJjaE1vZGUBAAAAB3ZhbHVlX18ACAIAAAABAAAAAAAAAAAAAAAGBAAAAARBbGxhBgUAAAAACQUAAAABAAAAAAAAAAs1&SortOrder=0&SortDescending=0&PageIndex=1&ShowMoreHits=True&Row=1&TotRow=4486

Grekland

Vi har haft lite ledigt nu och passade på att åka till Kreta i en vecka med mina föräldrar, det var hur härligt som helst! Det gick jättebra att flyga med Agnes och hon var väldigt nöjd med ett varmare klimat och slippa klä på sig så fort man ska ut. Det var inte riktigt badväder (även om jag badade i havet en gång), men det var riktigt vackert med många gröna växter, blommor och apelsinträd. Vi åt mycket god mat, olika röror, delade på mumsiga förrätter (de var nog godare än varmrätterna) och sköljde sedan ned det hela med raki (usch...).
Här kommer en bildbomb!


Jag och Agnes på väg till flygplatsen, solhatten på!

Älsklingen och jag 
 
Hela lilla familjen

Med notan fick man alltid in en bit kaka och lite raki, och på vissa ställen fick även Agnes in en gratis glass till efterrätt! Jo hon fick faktiskt smaka litegrann, och visst tyckte hon att det var gott! Men det var nog vi vuxna som åt upp större delen av efterrätten ;)

Vi tog en liten roadtripp upp i bergen, åkte kringelkrokiga vägar tills vi blev åksjuka. 

Branta sluttningar och det fanns aldrig några räcken mot vägen. På ett ställe uppe i bergen valde vi att åka ned mot havet och en stad vi såg lite längre bort. Det var jättekurvigt och tog lång tid att åka ned, man var tvungen att åka väldigt sakta. Väl där nere möttes vi av en liten taverna och ... en återvändsgränd! Ingen väg därifrån så det vara bara att vända om och åka upp igen. Och vi var inte de enda som gjorde det misstaget, var fler vilsna turister därnere. Och inte en enda skylt nånstans om att det var en återvändsgränd, tackar vet jag svensk skyltning!




Meterhöga vågor i havet, ingen som badade då.

Det fanns vackra, utslagna rosor överallt som doftade jättehärligt.

Agnes med sin mormor och morfar. 

En sådan här blomma vill jag också ha när vi har hus ;) 

Vi bodde på fint hotell precis vid havet.

Agnes tyckte det var jättekul att få leka i sanden!


RSS 2.0