14 dagars nedräkning

Nu har det hunnit blivit majmånad och den riktiga nedräkningen kan nog börja vid det här laget. Om två veckor är det sagt att bebisen ska komma, enligt datumet vi fick på ultraljudet. Vi har de senaste dagarna hunnit förberett en massa olika saker inför dess. Skötbordet är nu monterat och fastskruvat i väggen, bilstolen är på plats, bebiskläderna tvättade, spjälsängen är bäddad med nya fina påslakan från Lundmyr som jag (vi...) fick i present av bästa tjejkompisarna när de var över på besök. Se så fint det blev! Här kommer vår prinsessa (eller kanske prins?) sova gott!



Ja, girafferna kommer ifrån kära moster Malin som själv envisades med att bära med sig sin giraff Lollo vart hon än gick när hon var liten. Klart att bebisen då också ska ha giraffer! Finns det föresten någon som vet hur spjälskyddet (det vita tygstycket längs kanten) egentligen ska sitta? Nu når det ju knappt ovanför den tjocka madrassen...

Tog en snabb bild på mig själv för att visa den stora magen! Tycker den ser enorm ut på bild, fast den känns som tur är inte riktigt lika stor att bära omkring på.



(Fick dessutom en bra påminnelse om att det är dags att putsa spegeln...)

Nu kommer snart Anders hem och vi ska fika på jättemumsiga blåbärsmuffins. Lovar att lägga ut recept och bilder på dem de närmsta dagarna, de är verkligen supergoda tycker alla som har smakat!


Kommentarer
Postat av: Malin

Va fint det blev!! Ja längtar verkligen tills det är dags! :)

2010-05-03 @ 14:43:40
Postat av: Emelie på ikea

Va fin du är Jenny! Hoppas att det inte är för tungt nu på slutet, men snart är ju bullen färdigbakad! :) Kram!

2010-05-04 @ 18:42:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0