Vardagen fortsätter

Ja det blir ju lite ont om uppdateringar här nu för tiden. Har händerna upptagna av lilla Agnes istället för att skriva i bloggen :) För tillfället ligger hon däremot och sover (i vår säng som är mycket mysigare än hennes egen...) så har jag tur så hinner jag med lite egentid innan hon vaknar. Dagarna här består numera av äta, amma, byta blöja, sjunga julsånger (vi kommer inte på några barnvisor som lugnar vår tös), trösta, skrika och kräkas. 

Agnes vill väldigt gärna vara nära oss och ligga i famnen all tid hon är vaken så jag har köpt en bärsjal för att underlätta lite. Tänkte pröva den så fort hon vaknar igen och se om hon gillar den. Hoppas det, så man kanske kan göra lite småsaker fast hon vill vara med.

I helgen tänkte vi ta en mysig promenad ner på stan med barnvagnen. Det var fint väder och Bondens Marknad, vi hade också tänkt kika lite i affärerna. Men det gillade inte Agnes över huvudtaget. Efter att vi gått på marknaden så vaknade hon och började skrika högre än vad man tror är möjligt. Försöker mata, trösta, kolla blöja - ingenting funkar. Hon bara skriker rätt ut. Så vi går hem med vår gallskrikande barnvagn och hinner knappt ta av oss skorna så tystnar hon och ser så nöjd ut. Hem ljuva hem? Hon kan i alla fall vara en bestämd liten dam...

Åh fick just ett jättefint blomsterbud från Agnes gammelfarmor, sånt blir man glad av :) Och Agnes vaknade i samma veva och vill ha mat, bara att göra henne nöjd :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som du har fullt upp Jenny, kul att du hinner blogga lite i alla fall! Bärsjal är säkert bra, sett andra som haft sådana. Agnes är jättefint namn.

Hoppas vi kan ses senare i sommar! /Kram

2010-06-08 @ 16:39:59
Postat av: Mamma Bea

Åh vad fint med blomsterbud! Ha en bra kväll, kram :)

2010-06-08 @ 17:23:53
URL: http://mammabea.se
Postat av: My

Det var jag som kommenterade ovan! /Kram My

2010-06-09 @ 16:22:51
Postat av: Mormor

Söta Agnes! På söndag kommer ju mormor upp och tar hand om henne.. Åh, så roligt det ska bli..!! Hälsa det till henne.. :-)



Kramar!!

2010-06-10 @ 21:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0