Känguru

Ja Agnes tycker ju som bekant inte om barnvagnen det minsta lilla just nu. Gallskriker på våra "lugna" promenader och tycker tydligen inte att det är ett dugg mysigt att ut och gå. Men jag beställde ju en bärsjal för någon vecka sen och nu har vi hunnit pröva den flera gånger. Det blev succé! Bara hon är mätt och har ny blöja på sig så sitter hon så snällt där i. Och det dröjer inte många minuter innan hon har somnat och kan sen sova där så länge man orkar bära henne. Som en liten känguru-unge framme på magen.



Idag blir föresten Agnes en månad! Och det är stor skillnad på henne sen hon föddes, tycker hon utvecklas så fort. Hon är mycket mer "närvarande", kan ligga och kika på nåt som hon tycker är intressant (typ en lampa) väldigt länge och har börjar le mer och mer och gör andra grimaser. Men samtidigt ännu mer bestämd och lite envis, kan börja skrika för att hon t.ex. vill sitta vänd mot ett visst håll eller då man försöker lura henne att ha nappen i mun =)



Hon är ju född på norra sida Dalälven och då är man ju norrlänning, en kaxig sådan dessutom!

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad smart att det finns andra lösningar är vagn att ta till. Ni kommer bli väldigt starka i ryggen av att bära omkring på henne :)

2010-06-21 @ 13:45:26
URL: http://elinbjorklunds.blogg.se/
Postat av: Ida

Kaxigast i stan och mycket egen vilja, det är en riktig liten norrlänning det! :D

2010-06-21 @ 19:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0