Gissa maträtten

Det sägs ju att man äter även med ögonen och maten lär se aptitlig ut för att även smaka gott. Ofta lägger man gärna en liten dekorativ slutfinish innan det är dags att äta, allt för att förhöja upplevelsen och få det att se just gott ut. Detta gäller då inte när det kommer till barnmat! En ihopmixad sörja, ofta i en gråbeige nyans och med lite småklumpar här och där. Inte konstigt att så många bebisar matvägrar! ;)

Denna maträtt slank ned rätt så fort av Agnes, ett bra betyg med andra ord. Hon äter uppenbarligen inte med ögonen än. Tyvärr lär jag ju även erkänna att det är hemlagad barnmat, med andra ord är det jag som har lagat denna gråa maträtt åt henne. Någon som vågar gissa vad det är?










Rätt svar: Renskavsgryta med champinjoner och ris - det var väl självklart? Eller, inte..?

Kommentarer
Postat av: elida

Hihi, jag hade i alla fall nästan rätt! Tyckte det såg ut som risotto! =) Men du har ju rätt i att puré sällan ser så särskilt aptitligt ut... KRAM!

2010-12-14 @ 21:34:11
URL: http://elidaorichard.madeforyou.se
Postat av: elida

Kikar in här ibland och hoppas på bilder på en liten tomtenissa, men bara tomtegröten skymtar i sin skål =) (eller visst ja, renskav var det ju!). Hoppas ni har haft en mysig jul! Gott nytt år! Kram!

2010-12-30 @ 13:33:33
URL: http://elidaorichard.madeforyou.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0