Miljöombyte

Efter en grå och tråkig höst i Gävle så behövdes lite miljöombyte för oss båda och imorse styrde vi bilen mot Nynäshamn för att ta färjan över till Gotland. Tre timmar senare kunde vi köra av båten och checkade in på Clarion hotell i Visby, ett av de mysigaste och finaste hotellen som jag i alla fall bott på! Nära centrum och innanför ringmuren, perfekt läge för att strosa runt lite och utforska stan.

Första intrycket sa att det finns gott om delikatessbutiker och inredningsaffärer, något som passar oss båda med andra ord. Vi hann äta en sen lunch på ett café och kom hem med påsar med olika téer, chokladpraliner, marmelad och annat smått och gott. Chokladpralinerna gav mig idéer inför julbaket. Choklad med ingefära samt en annan pralin med pistasch var nog bådas favoriter. Underbart gott!

Snart ska vi ned och äta en god middag på hotellrestaurangen, som verkar ha en lovande meny. Efter det har vi biljetter till premiären av senaste Stieg Larsson-filmen så det får bli vår kvällsunderhållning.

Imorgon har vi än så länge inga speciella planer, blir nog så att vi fortsätter utforska stan lite mer. Kanske ett besök i relaxen på hotellet också? På söndag är det julmarknad som jag gärna vill gå på innan vi åker hem mot Gävle igen. Mysigt kommer det i alla fall bli!


 
(Klicka på bilderna!)


Kommentarer
Postat av: Malin

Såg verkligen supermysigt ut! :)

2009-11-27 @ 21:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0