Shopping i Uppsala

Idag har vi spenderat dagen i Uppsala och kikat på badrumsinredningar, kakel, kök och lite annat smått och gott till lägenheten. Kom hem med komplett kakel och klinker till badrum och köket från Bauhaus och K-rauta. Det blir vita väggar och svart golv i badrummet och vitt kakel ovanför diskbänken i köket. Svettigt att bära upp allting till lägenheten bara, under tidspress dessutom då vi var tvugna att lämna tillbaka släpkärran samma kväll. Men nu ligger det och väntar i lägenheten och vi kan bocka av några saker från den milslånga inköpslistan...

Imorgon ska rörmokaren komma och ta bort gamla toalettstolen och handfatet och fixa lite andra saker med vattenledningarna. På lördag är planen att vi ska få hjälp med att fixa ytterligare arbeten med avloppen och eventuellt golvvärme i badrummet. Vi får väl se hur långt vi hinner på en dag. Själv ska jag jobba halva helgen och överlåter lägenhetsansvaret till älsklingen.

Som om inte det vore nog så håller vi på att planera för det nya köket och ska även sätta in en hel garderobsvägg i stora sovrummet. Planen är än så länge att vi ska beställa hem allt nästa vecka så det finns tillgängligt när det är dags att sätta upp. Lär bli en heldag på IKEA för att bestämma allt, varifrån annars? ;)

// Jenny

Kommentarer
Postat av: Ida

Hihi, den här ska jag lägga upp som favorit och följa slaviskt så jag hoppas att ni uppdaterar ofta! ;)



Jag är rätt avis på er ska ni veta..



Ha det gott, vi hörs!

2009-06-12 @ 21:51:09
Postat av: Maria

Ska bli roligt att följa din blogg =)

2009-06-15 @ 09:43:59
URL: http://iamiamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0