Midsommar 2009 vad hände? Det regnade bort!

Midsommarhelgen 2009 och nästan hela veckan dessutom har det kommit ner en massa regn, men vad gör det när man håller på renoverar en lägenhet.
Om jag ska summera hela denna vecka har vi kommit en hel del.
 Veckan börjar med att allt ska bort. Jennys pappa Danne "Duracellkaninen " Sköld och vi andra gick an på att ta ner köket och resten som skulle bort.
Och ett tu tre, allt försvann, köket, badrummet demolerades, garderober försvann och nytt gips skulle upp. Och jag och Andreas "Skumpan" Schymberg fick bära upp allt gips. Oj Oj. Kolla bilden på hjältarna, det blev en del.
Så nu på Midsommarhelgen har vi hunnit bra mycket. Lördagen började med Strålande Frukost på Clarion Hotell Winn och sen fick man lektioner på hur man sätter gips, regla väggar, bila ur badrum och ett annat. Det är roligt att hålla på. Man börjar kunna se lite hur det tar sig för varje gång man är där.
Men min kära sambo är fortfarande skeptisk. Men men, det kommer älskling, vänta du bara. Och imorgon måndag kommer vårt kök och golv till hela lägenheten. Semestern är dessutom över så det är dags igen att in i dimman på Brasserie Absint. Danne har lämnat lite veckoläxa som jag måste hinna med innan han kommer nästa gång. Skickar in lite bilder från helgen på hur det har gått till.


 

Nu hoppas man rörmokarn kommer så det kan läggas igen med golvvärme och lägga klinkers.)


Vardagsrummet har fått nya väggar:)

Kommer fler bilder senare i veckan. Ha de bra alla.
Over and out / Anders


Kommentarer
Postat av: Duracellkaninens fru..

Vad duktiga o flitiga ni "killar" varit under midsommarhelgen, ni har ju kommit långt. Det kommer att bli så snyggt o bra det här.



Ps frukosten på clarion är ju en riktig höjdpunkt, kanon, tack Anders.. :-)

2009-06-21 @ 22:06:20
Postat av: Elin

X marks the spot. Men vad ska ni egentligen gräva ned i badrumsgolvet? :)

Ser kul ut med renovering, att ni dessutom powerrenoverar det mesta på en gång verkar ju bara coolt. Håller tummarna för att ni kommer lyckas! Ny lägenhet, jatack :)

2009-06-22 @ 18:05:08
URL: http://elinbjorklunds.blogg.se/
Postat av: Westby

Tjo! Shit va ni river stället, fullkomligt vänder ut och in på lägenheten! ^^ Kommer se bra ut när allt är färdigt! Hälsa Kassörskan, ha de gött! Hörs! =)

2009-06-24 @ 12:04:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0