Uppdatering

Det händer en hel del i lägenheten faktiskt, även om det inte märks lika tydligt i bloggen! Nu har målaren blivit färdig med alla rum så det är jättefina väggar överallt. Tapeten som vi har i vardagsrummet slår nog allt, den är verkligen superfin med lyster och liv, känner ni igen den? ;). I de andra rummen är det jättesvårt att få en bra bild med kameran hur det faktiskt der ut i verkligheten, så ni får vänta lite på dessa bilder.

I badrummet håller vi på att lägga fuktspärrar och förbereda inför kaklingen som ska ske i helgen. De tak som vi har satt in spotlights i är färdigmålade och det blir verkligen jättesnyggt! Nya ekgolv är inlagda i alla rum förutom köket, det ska vi hinna bli färdiga med den här veckan.

Vi har även börjat sätta ihop köket, som är ett helt projekt i sig. Men som tur är så kommer mina pedantiska och strukturerade egenskaper än en gång väl till pass. Allteftersom vi monterar ihop ett köksskåp bockas det av från den numrerade skissen och sorteras med post-it lappar med information om storlek och placering i köket. Det är som ett enda stort pussel! =) Till nästa vecka kommer även den svindyra bänkskivan levereras så då ska skåpstommarna förhoppningsvis vara på plats. Ïnflyttning om en månad och tre dagar, det går rasande fort!



Kommentarer
Postat av: Duracellkaninen och Duracellkaninens fru..

Tapeten kommer att bli så snygg ihop med allt annat.. / Frun



Kaninen har tagit några dagars ledigt, börjar bli trött.. Se till och gör er hemläxa innan kaninen åker till Turkiet..



Puss o kram, mamma o pappa :-)



2009-07-14 @ 22:14:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0