God Jul i efterskott!

Det blev visst ingen julhälsning här på bloggen, det beror på att vi har varit utan dator ett tag. Men nu så är det fixat igen!

Vi firade en mysig julafton med närmsta släkten, först i Gårdskär och senare på kvällen inne i Gävle. Åt en massa god mat och har funnit den bästa julmusten - Zeunerts på glasflaska ska det vara! Vi fick julklappar allihop och ivrigast att slita upp paketen var nog Agnes faktiskt. Fast hon brydde sig nog inte så mycket om innehållet än, det var nog roligast att få leka med pappret och alla snören utan att någon drog det ur handen på henne.

Jag och Anders fick sedan barnvakt i ett dygn och passade på att åka till Uppsala och sova på hotell. Vi åt en god middag på Domtrappkällaren (motsvarandes en veckomatbudget för vårt hushåll), såg på bio och trängdes med andra shoppingsugna människor. Sen längtade vi hem till Agnes igen!




Glada Agnes som har fått sin pappas blåa ögon! Men inga tänder än...






Jag  lyckades verkligen med amaryllisen i år, nu har den fått ytterligare 2-3 stora blommor! Jättevacker och mäktigt stor!


Kommentarer
Postat av: Malin

Åh vilka fina kort! :) Ni får framkalla några och dela med er! ;)

2010-12-29 @ 23:07:48
URL: http://criollo.blogg.se/
Postat av: elida

Jamen äntligen lite julbilder! =) Verkligen jättejättefina bilder! Och Agnes är verkligen skrattretande lik dig tycker jag! Och hon ser ut att ha fått din fina hy!! Och du har färgat håret! Fiiint! Stor nyårskram!

2010-12-30 @ 18:36:41
URL: http://elidaorichard.madeforyou.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0