Mars

Haha, skrev först att det var februari i rubriken, men det är ju redan slutet av mars..! Virrpanna... Vi har inte haft tillgång till vår vanliga dator och alla dess bilder, så därför har det blivit glest mellan uppdateringarna. Men nu så är den fixad igen!

Idag blir vår "lilla" tjej 10 månader! Då är det bara två månader kvar tills vi firar hennes första födelsedag. Två månader! Det kommer ju gå hur fort som helst. Och även sambon fyller år snart, nästa vecka rättare sagt. Jag har kommit på en bra present som jag hoppas han kommer tycka om, och nu kommer han bli vääldigt nyfiken över vad det kan vara... :)

Ni ska se hur stor Agnes har blivit. Hon kryper fram i en rasande fart, röjer genom hela lägenheten, ställer sig upp mot allt hon kan hitta, kan gå ett par steg när hon håller i en gåvagn, ställer sig på alla fyra med rumpan i vädret mitt på golvet. Tidigare ikväll var hon snabb som attan fram till kylskåpet då vi skulle ta fram middagsmat, rotade fram ett äpple från nedersta hyllan och smaskade på den närmsta timmen. Så nöjd över sitt fynd, hon skrek för full hals när vi försökte ta det ifrån henne :)


Busungen!


Gott med äpple, mmm...


Myser i pappas famn, där är det skönt att ta en powernap.


Guldlock!


Kryper med ett ben framåt och det andra skjuter på från sidan. Tro det eller ej, det går jättefort!

RSS 2.0