Sssch...

Haha, måste bara berätta för mina vänner som undrar hur det är att ha småbarn... Tänkte precis öppna en burk Ramlösa att dricka, och som den mest naturliga saken i världen så går man iväg med burken till det rum som ligger så långt ifrån det sovande barnet som möjligt, stänger dörren och saaakta öppnar burken innan man är tillbaka i köket och kan hälla upp det i ett glas. Vad gör man inte för lite lugn och ro? :)

Glad Påsk!

Glad Påsk till alla som fortfarande kikar in på bloggen! Vi firar påsken med långledigt, är ute och grillar korv, får lite fräknar av solskenet och myser på en filt. Det tänkte vi fortsätta med den närmsta veckan innan vi nästa helg åker på en veckas semester till underbara Kreta! Ska bli så härligt att komma iväg lite, få känna lite värme, äta god mat och plaska i barnpoolen.

Agnes har nu passerat 11-månadersstrecket och börjar bli en stor, liten flicka (om det nu går ihop). Busig som bara den, bestämd vilja och samtidigt hur charmig som helst. Hon går längs med möblerna men har inte riktigt hittat balansen för att släppa taget än. Hon ska alltid smaka vår mat när vi äter, oavsett om det är vanlig köttfärssås, fetaost eller till och med (avokado)sushi - i princip allt går ned! (utom fisk, det är verkligen ingen favorit).

Jag har arbetat i Stockholm de senaste månaderna men har precis haft min sista arbetsdag där och byter snart till jobb närmare Gävle. Då kommer jag vara hemma innan kl. 17 på vardagarna, känns verkligen som en lyx! Anders är pappaledig på heltid och verkar trivas väldigt bra med det, speciellt nu när det börjar bli varmare och finare väder ute (lite avundsjuk blir man).

Nu ska jag fortsätta njuta av att vara ensam hemma en fredagkväll, då sambon är på bio och Agnes sover sen en timme tillbaka. Vilken ovanlighet!


På en filt på gräsmattan framför farmor och farfars hus ute på landet!


Jag plockar ihop legobitarna, hon drar isär dem lika fort.


Fundersam liten dam...


Snaaart är
det nog även barfota väder i solen!

RSS 2.0